søndag 21. mars 2010

Øst vs. vest - del 3

Så var det tid til å vise litt fra mitt hjem. For dere som husker innlegget om min søster og meg, så vet dere at mens hun liker de sterke fargene - så liker jeg det mer dus/ton-i-ton. Her er iallefall et lite innblikk:
Stuen vår. Den virker litt "beige" på bildene, men med bl.a. hvite, gjennomsiktige gardiner og hvite stoffstoler til spisebordet - så er stuen lysere enn dette. Pleddet (som er mykt som en kattunge, og som ALLE sloss om) kommer fra butikken (Velkommen). Vi har dem i flere farger. Til tross for prisen - har jeg aldri angret på at vi har kjøpt flere! Jeg vet at dette er mye egenreklame, men du finner ikke bedre tepper enn dette :o)

Telysholderene på peishyllen kommer også fra butikken (Lene Bjerre). Klokken fikk jeg til jul av min kjære. Jeg så den hos Flamants DECOROOM i Bergen, og falt helt.Må vise nærbilde av favorittputen min (kjøpt hos Laura Ashley). De hører egentlig til sengeteppet vårt (nevnt i et tidligere innlegg), men de passet mye bedre her inne...Detaljebilde fra kjøkkenet... Lysekronen er i glass, ikke plast. Den er kjøpt på butikken (Velkommen), og kommer fra Villa Collection. Hyllen har hylleknekter fra Bloomingville (også kjøpt i butikken, (Velkommen)). Bildet kommer fra Plantasjen, blomsterpotten fra Mester Grønn. Flaskene har jeg samlet på. Føst med cola, men de ble enda finere uten cola i.
Kjedet med alle bildene (julekort, kremt...) kommer fra Bloomingville, og er også... ja, du tippet rett; butikken min Velkommen.
Dette er vaskerommet vårt - og den eneste plassen jeg ikke måtte "rydde litt" før jeg tok bilde! Vi bruker dette rommet KUN som vaskerom, så det er aldri sko og jakker og sand og alt det andre som pleier å være i slike rom. Og det er helt topp! Her er det alltid rent og pent. Ok, litt støv i krokene, og litt mer klær på golvet av og til - men stort verre blir det ikke. På det ene bilde ser dere sjakten fra badet. Det er en av de tingene jeg er mest fornøyd med. VELDIG praktisk - og så er det med på å holde badet oppe ryddigere :o) Anbefales!

Av detaljer, så er alle Durance produktene, vaskepulver bokser, matrosen, den hvite emaljekannen, de blå hortensia grenene og Green Gate teppet kjøpt hos Velkommen. Bildet er fra IKEA, og den store "bøtten" oppå tørketrommelen hos Kremmerhuset.

En annen ting jeg nevnte om meg selv - var at jeg ville at ting skulle "matche". Så huset er full av slike eksempler, men jeg har valgt denne...

Flisene matcher kjøkkenskapene, som matcher utedøren.


Det ligger i detaljene! ;o)

Ha en fin søndag :o)

2 kommentarer:

  1. så koooseig hjem :o)

    mye flotte detaljer !! :)

    SvarSlett
  2. Så fint det var hos dere! Stilige bilder. :D

    Klem Madelen

    SvarSlett