søndag 10. januar 2010

Jeg ♥ Laura AshleyStilen, de duse fargene og spesielt tapetene deres. Vi har en på soverommet vårt - "Kimono" - og den er så fin! Vi har også brukt "Annecy", men den fant jeg dessverre ikke bilde av... 

kimono

Så nå når vi pusser opp kjellerstuen (den skal bli mitt nye kontor), var det ikke så veldig vanskelig å finne ut hvor jeg skulle se først. Heldigvis er det en Laura Ashley butikk i Bergen, og jeg stor koste meg blandt alle de vakre tapetene. En skulle tro at det ville være vanskelig å velge, men for meg blir det som å velge brudekjole (!?!). Jeg viste med en gang jeg så den, at dette var den rette tapeten for "rommet mitt". Jeg forelsket meg i en tapet. Ja, det går faktisk ann.

Denne uke er min kjære far på besøk, for å hjelpe oss med å få rommet ferdig. Jeg tar bilder underveis, og viser dere litt senere hvordan det blir. (Å, det skal bli så lekkert :o)


Selv om det var salg i butikken, og det var mye jeg hadde lyst på... klarte jeg å forlate butikken uten å kjøpe noe ekstra. (Noe som var bra, siden jeg endte opp med en ny tapet, og ikke kjøpte ekstra av "Annecy" som vi hadde litt igjen av... Så det ble dobbelt så dyrt som jeg hadde tenkt.)

Men dagen etter ringte jeg i panikk og spurte om de hadde solgte det vanvittig fine sengeteppet som de kun hadde et igjen av. Det hadde de ikke, så da kjøpte jeg det der og da over telefonen. Så en kan trygt si at mitt besøk hos Laura Ashley ble en meget dyr affere. Men vet dere hva? Jeg angrer ikke. Jeg er gammel nok til å ha lært dette: ser du først noe som du virkelig faller for - så kjøp det. 
De tingene jeg har forelsket meg i over årens løp, er de tingene som jeg er aller mest glad i, den dag i dag. Om de kostet meg kr 20,- ,  kr 200,- eller kr 2000,-. De har vært med på noen flyttelass, men er aldri havnet i "loppemarked" eller "fretex" esken som vi alltid ender opp med hver gang vi har flyttet. 

Ha en fin søndagskveld!

PS! Håper ikke at min mann leser dette innlegget...

1 kommentar:

  1. Nydeleg tapet! He, he... det veit eg, for eg har han eg og. I svart. I trappegangen. Sjå link nedanfor om du vil.
    http://www.spindelmaker.com/wall-paper/
    Eg gler meg sånn til å sjå det nye kontoret ditt!!!

    SvarSlett