mandag 9. mai 2011

FuglekvitterSolen skinner og fuglene kvittrer så fint ute... og med nesten hele PIP HOME sin kolleksjon, er det nesten som om en kan høre fuglene inne også :o)

Det siste fra PIP HOME hos Velkommen er de fine gaveeskene. Vi har lagt oss litt under veil.pris så her kan du gjøre noen flotte gavekjøp! Eskene er en perfekt gave til brudeparet... eller kanskje til deg selv?


Gaveesken er i solid papp, og kan brukes som oppbevaringseske. Kanskje en kan bruke den til å samle kort oppi? En kunde skulle bruke esken til nettopp det. Hun kjøpte alltid kort for å "ha i bakhånd" og nå hadde hun fått en fin eske å samle dem i.


Med våren kommer også trangen til å pusse opp, lufte ut - og plante vakre blomster i hagen. Selv er vi i full gang med hagen, og var nok en gang på Plantasjen i går.PIP HOME sine tapeter er det mange som faller for. Noen syns at tapetene er dyre, men med (minst) 3 lengder ut av hver rull, skal det ikke mer en 1 til 2 ruller for å dekke en vegg. De aller fleste som kjøper PIP tapen, ønsker kun å bruke den på en vegg. Den blir et vakkert og fargerikt blikkfang i rommet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar