tirsdag 25. august 2009

Nordal & Green GateJeg elsker å pusse opp, fornye og rydde! Og denne gangen er det butikken som får et lite "løft".
Velkommen fyller 3 år 12. september, og jeg syns at det er på tide å bytte ut IKEA hyllene i butikken, med noe som... passer bedre? Dessuten trenger jeg ekstra lagringsplass i butikken, og derfor falt valget på disse flotte skapene fra Nordal. (De er også til salgs via butikken!)
Jeg har ikke så mange enda, men flere kommer i høst. De 2 første skapene fikk en av mine favoritter i hyllene - nemlige Green Gate. Passer de ikke godt sammen?


Og som dere ser, er høstens nyheter fra Green Gate på plass i butikken :o)


Vi har også den del tekstiler (sengetepper, puter, nattdrakter, tunika, sengekant, babyteppe osv) fra Green Gate, men de viser ikke på bildene...


Noen av våre voksduker... og noen av våre forkler...


Denne helgen (lørdag) åpner Fusa Apotek på Fjord'n Senter. Det er kommunen sitt første (!) apotek, så dette skal vi feire i (nesten) 3 dager til ende! Fredag og lørdag er det "Trivselhelg", med besøk av Elias-båten (kun fredag, mellom kl. 15.30 og kl. 20.00), hoppeslott, ulike stands & salgsboder, demonstrasjoner og smaksprøver.

Velkommen har gode tilbud torsdag - fredag - lørdag. 
I tillegg har vi timetilbud  FREDAG kl. 11-12 og kl. 20-21: "Alt i butikken -25%" 
(Dette gjelder også møbler som er tilsalgs i butikken. Møbler som må bestilles: -10%)Som jeg sa, så liker jeg å rydde. Det er morsomt å flytte på ting, fra en hylle til en annen, og fra en ende av lokalet til en annen. Problemet er, at sånn ca. halvveis ut i prosjektet, blir jeg lei. Og da angrer jeg. VELDIG. Det er rart det der, hvordan det kan bli så rotete - fordi en rydder!

Men jeg fortsetter, for jeg vet at etter at jeg har flyttet på hyller, x-antall handlevogner med varer, og vasket hver en krok - så kommer belønningen: Jeg får sette alle de nye varene på plass!

Det er ikke helt ferdig, men her er noen bilder fra min nye "Green Gate" krok :o)Veldig mange spør om ikke jeg kan ta inn Green Gate i nettbutikken. Jeg jobber med dette, og håper at jeg kan få det til snart. I mellomtiden kan jeg kun hjelpe dere pr. mail, om det er noe dere ønsker å kjøpe.
Send meg en mail på post@velkommen.org så kan vi snakkes!

7 kommentarer:

 1. Oi de hyllene var fiiiine !!!!

  Men de er vel kjempedyre???

  Åååå sånn en hylle skulle jeg veeldig gjerne hatt!!

  SvarSlett
 2. Det ser kjempefint ut, Astri! Så kjekt det blir når du får resten av hyllene og.

  SvarSlett
 3. Åh så fin "kroken" ble! I helgen skal jeg bort, typisk.. Det er jo akkurat noe sånt som skal til for å få noen med på en liten kjøretur til Fusa..

  SvarSlett
 4. Nyydelige møbler og alt inni selvfølgelig :))
  Nordal har utrolig mye lekkert !!

  Klem,Kari

  SvarSlett
 5. Skapet fra Nordal er 146 cm x 206 cm (høyde) x 43 cm. Og skapene under rommer utrolig mye! Det er ikke hyller inni skapet nede, noe som først skuffet meg. Men til mitt bruk er det faktisk en fordel.

  Ein kan sikkert lage hyller selv, men det positive med at det er åpent - er at en kan stable i høyden. Ofte har en jo ting som er LITT for høye eller LITT for store til å passe inn i en hylle. Her er det plass :o) Og vil en dele ting mer opp, kan en jo sette korger o.l. inn der.

  Skapet er håndlaget, og kommer i to deler. Pris kr. 15.000,- (+ frakt). Fargen er "natur" eller "ivory". Lys, men ikke helt hvitt.

  Jeg har kun hatt mine skap i 3 dager, men jeg er kjempe fornøyd med dem! Og jeg får veldig mye skryt av kundene mine... :o)

  SvarSlett
 6. Jeg gleder meg til å komme innom!!! :)

  SvarSlett
 7. Jeg gleder meg til å besøke Maria Louise ( som har kommentert over her) for da skal vi besøke din flotte butikk.
  For en lekker utstilling, og for et UTVALG:) Dette er jo rene snopebutikken for oss som elsker GreenGate. Ser jo at du har Lisbeth Dahl og Nordal også...HERLIG!! Knallfin blogg. Første gang jeg er her og jeg kommer garantert tilbake:) SO LONG!

  SvarSlett