onsdag 16. mars 2011

Endelig!


Første gang jeg så denne filmplakaten, ble jeg fasinert - og betatt. Denne skulle jeg ha!

Det er noe med Natalie Portman sitt vakre ansikt og øynene hennes... Og sprekken som øydelegger det glatte og perfekte.

Vel, som sagt, så gjort... takket være Bømlo Kulturhus som deler ut gratis filmplakater "etter bruk".

Hver gang jeg er på kino, roter jeg igjennom esken på jakt etter akurat den rette plakaten. Jeg har lenge lett etter en til å ha på et barnerom, men jeg finner den ikke. Kravet er enkelt: den må ha et godt design. Og så må filmen må være relativt god...
Som student fikk jeg tak i filmplakaten til "Wolf" (Jack Nicholson). Men etter å ha sett filmen, var det ikke stas å ha den på veggen lenger. (Den var IKKE god). Så litt flaks at min nye plakat er en Oscar film :o)


Plakaten henger i tvstuen, og erstatter en annen favoritt: Titanic. Min mann mener det er litt teit å ha plakater på veggene i vår alder (?!?!), men dette bestemmer jeg. Dessuten er den i RAMME, og da er det noe helt annet.


Plakaten funker kjempe bra i rommet, og er et flott blikkfang. Ungene syns rett nok den er skummel, med øyner som følger en rundt i rommet... men etter å ha fortalt at denne jenta heter Natalie og er en snill jente i Amerika - som forresten har spilt prinsesse i Star Wars, er hun nå godkjent.

Om jeg har andre plakater? Ja, to. I svarte rammer ca. 30 x 40 cm, henger "Zorro" & "Moulin Rouge" to ved siden av hverandre.

(Skal legge inn bilde senere)

Funker som bare det ;o)


PS! Ønsker meg denne til barnerommet!

2 kommentarer:

  1. Fascinerende og skremmende på samme tid.. Jeg har ingen kinoplakater, men en gammel plakat på Hulen som jeg trenger ramme til. 60 x 90 er et teit format, og det sitter litt langt inne å bruke 1500 for å få laget en ramme til. Vel, det ender vel med det til slutt, om vi ikke dumper på en som passer.

    SvarSlett
  2. Kanskje du kan få laget et passepartout (usikker på skrivemåten) i den str., men som har standar rammestr. Sikkert mye billigere...

    Ha en fin helg Lise :o)

    SvarSlett