søndag 11. april 2010

HønsehusJeg liker ikke fugler. Vet ikke helt hvorfor, men allerede som barn likte jeg dem ikke. Jeg har hatt katter, hamster, marsin, kaniner og gullfisker. Men fugl? Nei takk.
Men for første gang i mitt liv er jeg litt mer positiv til dem. Hvorfor? Jeg oppdaget hvor flotte hønsehusene kan være...! Har dere sette noe sånt før? Kanskje vi kan lage noe sånt - og så heller ha kaniner i huset? Hm... ;o)Jeg vet at dette er mange bilder, men jeg må nesten vise alle...

8 kommentarer:

 1. For et lekkert hønehus!! Jeg hadde et innlegg om hønehus for en liten stund tilbake, men de kan visst ikke måle seg med det her!

  Takk for titten :)

  Hilsen Fru K

  SvarSlett
 2. Det var jo skikkelig tøft...

  SvarSlett
 3. Dette er jo heilt perfekt! Akkurat sånt ønsker eg meg til jul! Heilt på skikkeigt! Eg har hatt høns i fleire år (for ei stund sidan) og dei stakkars måtte berre bu i eit tre i hagen. Eg hadde ur-høns istadenfor bur-høns. Men her hadde dei blitt glad, her!

  SvarSlett
 4. Hei

  Hvor får man kjøpt et sånt hønsehus. Kan du gi meg link og pris

  Med vennlig hilsen

  Tone Hill

  SvarSlett
 5. Et slikt hus kjøper man ikke i butikk, man får en snekker til å lage det.
  Hvis det huset har en link og en pris, forsvinner jo hele sjarmen ved huset.
  Ting som er lekkert, lages fra scratch:)

  SvarSlett
 6. Om du går inn på heatherbullard.com så ligger det link med "oppskrift" på akkurat dette hønsehuset og mange til. Alternativt kan man få en snekker til å bygge det etter bildet. En flink snekker fikser det lett, men det koster! Dette er ikke isolert, her i Norge må man isolere huset. Finere Hønsehus har jeg aldri sett!

  SvarSlett
 7. Det var ett fantastisk flott hønshus!! :D Takk for god inspirasjon! Men hvilken oppvarming bruker dere? Nina :)

  SvarSlett