tirsdag 30. juni 2009

Sommer, sol og... FARGER!


Om sommeren liker jeg å ha det lyst og luftig rundt meg. Jeg liker å ha det hvitt, romantisk og gjerne litt pastell. Men i all denne idyllen, føler jeg ofte behovet for å "røffe" det opp litt. Så jeg legger til blomster i knall rosa, eller dekker bordet med knall blå glass. 


Jeg lir under å være klassisk - og å ha et ønske om at alt skal være perferkt. Stadig vekk ser jeg at jeg velger fine, flotte, stilrene ting. For eksempel når jeg dekker et bord - er alt på "rett linje". Til og med det som er tilfeldig satt sammen, er meget godt planlagt... Så denne sommeren skal jeg jobbe meg vekk fra dette. Jeg skal bli friere, og mer avslappet. Både i tanke, sjel - og innredning. 

Og min første "oppgave" er en overraskelse fest på terrassen på torsdag. Min mann fyller år, og jeg har invitert alle våre venner MED barn + familie på besøk. Denne dagen skal jeg først på jobb, slik at jeg rekker ikke å ha alt helt 100% rent og ryddig før de kommer. Min mann vet ikke hva som skjer, og forstår ikke hvorfor han MÅ montere alle stolene som har ligget i kjelleren siden vi flyttet inn for ca. 2 år siden i dag. 


Min kjære har stått i garasjen og montert mine "amerika stoler" i hele kveld. Heldigvis var han svært fornøyd selv med resultatet. (Våre stoler er hvite, men jeg har to små til våre barn - en blå og en rosa... Selvsagt kjøpt på "Velkommen" for en tid siden).

Tanken var først at folk fikk sitte der det var plass, eller sitte i trapper osv. Men så kom panikken. Men stolene er nå på plass, min mann klipper gresset - hans idé, og det passet kjempe fint! Jeg skal dekke med pappkrus og papptallerkener (Green Gate sine grønn og hvit rutete med blomster, fordi de er så fine...) Men igjen. Ikke for gjennomtenkt - testen er å ta ting på sparket - og være avslappet. Dette er gode venner, så ting kan gå litt "galt". 

Så etter at jeg i morgen har laget potetsalat, vanlig salat, hjemmelaget hvitløksbrød, bakt en kake - kanskje to?!?, kjøpt inn blomster (nytt hus = ny hage = ingen ting som vokser enda - iallefall ikke i en slik mengde og høyde at det er lov å klippe noe vekk!!!) skal jeg slappe HELT av. Ta det som det kommer. 

Siden jeg kjenner presset allerede, må jeg finne noe annet å tenke på. Så jeg går tilbake til starten på dette innlegget; Hvitt er fint. Men av og til - som om sommeren - er det herlig med litt farger også :o) (Noe dere vil se på nettbutikken også, som har fått et sprekere "sommer antrekk" www.velkommen.org)

Kos dere med disse lekre bildene, mens jeg starter på en huskeliste...







mandag 29. juni 2009

HUSK: kr 100,- i rabatt på sko ut juni!



Minner om at tilbudet på "Knyta" og "Happy" sko er snart slutt. Fra 1. juli er dei til full pris igjen... Se alle fargene på nettbutikken vår: www.velkommen.org

torsdag 25. juni 2009

Green Gate tilbud!



Vi har noen få nattdrakter igjen fra Green Gate, og de tenkte vi at vi skulle legg ut for salg - kun på bloggen vår! 
Vi har igjen både til jente og gutt, i str. 4, 6 og 8 år. Nattdraktene er i 100% bomull og koster normalt kr. 398,-. Nå gir vi 25% rabatt, og tilbudspris blir 298,-. Tilbudet gjelder kun torsdag- fredag-lørdag-søndag. (25. juni t.o.m. 28. juni 2009).
Nattdraktene er ikke i nettbutikken, så bestilling må skje via e-mail til post@velkommen.org







Jeg ønsker meg et sommer hus...











Jeg liker det lyse, hvite - men jeg er også svak for blå/turkis/aqua om sommeren. Så kanskje en kombinasjon av det hvite og bildene under...





Foto: Coastal Living

Velkommen

Det er noe herlig dramatisk med denne døren... Når jeg engang flytter til New York, skal jeg også rive opp døren til min leilighet på denne måten. "Velkommen" skal jeg si på mitt mest sensuelle - for det finnes ingen bedre måte å åpne disse dørene, enn slik Anette Benning gjør det her for Vanity Fair.

tirsdag 23. juni 2009

Oj, oj, oj - så mye fint!



Jeg har nett lagt inn min største bestilling hos Lisbeth Dahl - noen gang! Og igjen må jeg få si - gled dere. Til høsten kommer det veldig mye lekkert!!! Rammer, hansker, speil, toalettmapper, paraplyer, skåler... oj, oj, oj... :o)



mandag 22. juni 2009

Gled dere!


I dag har jeg lagt inn ordren for høst & vintervarene til Green Gate. Det er MYE flott å glede seg til... :o) Og vi tar som vanlig inn et stort utvalg av både nyheter og de "gode, gamle klassikerene". 

søndag 21. juni 2009

Sommer stemning...






Bilder: Vogue & Southern Living