søndag 7. oktober 2012

LAURA ASHLEY produkter

En av mine interiør favoritter er engelske LAURA ASHLEY. Jeg elsker deres klassiske og "lett luksus" stil. Mange tenker kanskje på blomstermotiv og pasteller, men Laura Ashley er så mye mer enn det...
I Norge må en besøke egne Laura Ashley butikker for å handle det en ønsker. Jeg vet at det finnes en i Bergen (som jeg besøker ofte) og en i Oslo (som jeg kun har besøkt en gang.) Jeg anbefaler sterkt en tur innom butikken i Bergen - den er kjempefin! Du finner den i Øvregaten, som er gaten Fløibanen går i fra. Drømmen er en gang å få selge deres tapeter og møbler, men det ser ut som om det må bli med drømmen - i allefall en god stund fremover.
MEN det er noe vi får tak i - nemlig deres nye produktserie for kjøkken og vaskerom! Og dette er flotte produkter, som dufter kjempe godt! Produktene har en dus, herlig duft, i tillegg til at dette er gode produkter som virker. Jeg jobber meg igjennom alle produktene som vi har fått inn til nå, og så langt er jeg kjempe fornøyd! Til og med ungene kommenterer at det dufter så godt av sengtøyet og håndklene våre :-) Produktene er dryge i bruk, da det kun skal litt til pr. vask. Så langt har jeg testet dem ut på sengtøy, håndkler, duker, undertøy og noen silkeprodukter. Produktene er nye i butikken, men de kundene som har rukket å se dem, kommenterer alle den gode duften! Du finner produktene HER!

2 kommentarer:

 1. Laura Ashley er en nydelig butikk, er innom ofte og kikker på tapeter der ;)
  Vil du vinne et års-abonnement på BoligPluss
  kan du prøve lykken inne hos meg nå :)
  Klem Anette ♥

  SvarSlett
 2. Is laura Ashley still in Øvregate? I couldnt find it ?
  Br Gel x

  SvarSlett