søndag 16. oktober 2011

Vi pusser opp hjemme

Vi pusser opp hjemme... med tapet kjøpt hos Velkommen.

Vi har en kjedelig trappegang mellom hovedetasjen og kjelleren. Hvite, nøytrale vegger skal endelig få en "make over".
Så med hjelp av min far & min sønn på 5 år, fikk mannen min fikset dette i løpet av lørdag :o) Tapeten er kjøpt av meg, med beskjed om at "denne skal vi ha her"... Litt lettere å bestemme sånt alene, når det er til et rom hvor vi kan lukke døren - og som vi ikke ser hele tiden. Heldigvis var min mann fornøyd etterpå. Noe som ikke var helt selvsagt, men tanke på tapeten!

Men den passer så godt, og jeg er kjempe fornøyd. Trappegangen er blitt så lun og fin. Tapeten klarer også å fange opp både treverket i trappen og gulvet i hovedetasjen. Den passer også til hovedtrappen, som tar igjen parketten... så alt vi mangler nå, er et malingstrøk på veggen under tapeten, og litt lister. Burde vel ventet med bilder til alt var klart. Men jeg ville vise det frem nå, så nye bilder får heller komme ved en senere anledning.

Trappegangen før:
Og så...Trappegangen etter:Du finner tapeten her. Tapeten finnes i flere farger, se nedenfor:

4 kommentarer:

 1. Helt nydelig!!!! Fantastisk fin tapet!!
  Klem fra Irene

  SvarSlett
 2. Veldig kledelig! Jeg hadde sikkert valgt den gule, men jeg er jo en sånn fargefrik..

  SvarSlett
 3. så fint det ble. veldig gøy å se slike før/etter bilder!

  klem fra line

  SvarSlett
 4. Lekkert!! For ei forandring, og så varmt det vart! Eg bur i heilt nytt hus, og hadde ikkje tenkt å male eller tapetsere eller noko på lang tid, men no frista det litt med noko "oppfrisking" her gitt... ;)

  Anne på Os-lanne` :)

  SvarSlett