fredag 18. februar 2011

Rett Hjem


Vår annonse i bladet RETT HJEM som kommer ut nå :o)


Velkommen inn til Fusa og vår interiørbutikk! Vi har et stort utvalg bl.a. innen Green Gate og Pip Home. Vi har også en sofakrok, god kaffi & kald brus til alle som stikker innom :o)


ÅPNINGSTIDER i helgen: Fredag 10.30-16.30 + Lørdag 10-15

(Har du en utålmodig mann? Vi selger VG... ;o)

2 kommentarer:

 1. Astri, jeg leste Rett hjem i går, kanskje litt ekstra kritisk etter de siste tiders bruduljer hos Emmeline, og stusset litt over måten de nevner enkelte butikker på. Er det slik at man kan bli samarbeidspartner, betale en sum og få dekning i bladet..? Forhåpentligvis ikke - eller står det gjerne at det er et annonseblad et sted jeg ikke fikk med meg...?

  SvarSlett
 2. Hei Lise,

  Jeg vet ikke nok om dette bladet til å svare deg 100% sikkert, men jeg tror at deres eneste inntekter kommer fra annonsene. (Bladet er jo gratis). Så sånn sett er det et "annonse blad". (Ren reklame for interiørbutikker i Bergen/Stavanger). Nytt i år er at nettbutikker kan få være med og annonsere med mindre annonser.

  Som andre blad har de ulike priser på annonsene, også etter hvor mange en bestiller. Dette er helt vanlig. Men det som kanskje er litt uvant, er at de nevner div. butikker alt etter hvor mange/store annonser en kjøper.
  Andre ukeblad gjør ikke dette, men der betaler du for bladet + kritiske journalister. De ukebladene er jo ikke "ren reklame" som du får gratis.
  Du må nesten snakke med RettHjem direkte, men jeg har inntrykk av at det er de som bestemmer hva slags tema og reportasjer bladet skal ha.

  Jeg tror at RettHjem prøver å nevne de fleste butikkene, men det vil alltid bli litt skjevfordelt... Butikkene i de to byene får vel mest omtale, kanskje fordi det er de som ligger i "smørøyet" Bergen/Stavanger? Det er jo kun husstandene i desse området som får bladet i posten. Vi i området rundt har kun en bunke i butikkene våre som vi deler ut.

  Jeg et godt inntrykk av - og samarbeid med - RettHjem. Ovenfor oss som annonserer spiller de med åpne kort.
  De er også flinke til å oppmuntre oss til å sende dem stoff som de kan legge ut på facebook siden deres. Så til en viss grad kan vi påvirke hvor mye oppmerksomhet vi vil få. Men det er nok noe i at du får det du betaler for, eller at noen kan bli en "favoritt".

  Jeg har ikke sett det nye bladet enda, så jeg kan bare uttale meg på det jeg har opplevd av dem tidligere. Det er en stund siden sist vi hadde annonse i dette bladet. Det koster litt, men vi har fått noen nye kunder fra Bergen innom butikken de andre gangene vi har hatt annonse der. Så vi håper jo på det nå også :o)

  Hilsen Astri

  P.S!
  Ang. dette med Emmeline, så vurderte jeg lenge å slette mitt innlegg her på bloggen. Jeg skal ikke gjøre det, men jeg ser tydelig i etterkant at alt dette påvirket meg negativt. Jeg tok ting mer personlig enn jeg burde.
  Emmeline gjorde ingenting galt - det var de negative tilbakemeldigene jeg fikk via hennes blogg og ikke minst alle de negative meldingene/mailene jeg fikk som satte meg litt ut.

  Jeg viste ikke at jeg var så "hårsår". Jeg tåler kritikk, men dette ble spesielt fordi folk som ikke kjenner meg eller butikken min, ble så personlige i sin hets. I en kort periode virket alt så intenst, urettferdig og ufortjent, at jeg brøt alle mine egne regler, og reagerte som om noen var ute etter barnet mitt... Det var veldig uproffisjonelt av meg, og i ettertid beklager jeg dette sterkt. Jeg beholder innlegget mitt, mye fordi at det skal minne meg på hva jeg gjorde feil. Innlegget gjør meg både flau og ydmyk på en og samme tid. Det fungerer som en slags personlig "lærepenge"...

  SvarSlett