søndag 23. januar 2011

Naturally European


Her er en av mine favoritter fra Durance: Naturally European

Naturally European har plukket de beste råvarene Europa har å by på til denne vakre serien. Bruken av lokale råvarer er et bevisst valg, noe som fører til mindre transport og derav mindre forurensning.

Håndkrem:
Pleiende håndkrem med bl.a shea-smør som gir fantastisk myke hender. Shea-smøret er legende samt myktgjørende og beskyttende.

Body Lotion:
Pleiende bodylotion basert på solsikkeolje, kukuinøttolje og kokosnøttolje. Ingrediensene er fuktighetsgivende og rike og gir næring til huden. Kremen trekker lett inn og gjør huden myk og smidig. Brukes gjerne når huden føles stram og tørr som etter soling, vind eller kulde.

Dusjgele:
Skummende dusjgele som rengjør huden uten å tørke den ut. Dusjgelen gjenoppretter hudens fuktighetsbalanse og har frisk og naturlig duft.

Såpestykker 230g:
Naturally European produserer såpene sine i Porto i
Portugal hvor såpeproduktsjon har lange tradisjoner. Såpene er beriket med bl.a søt mandelolje og er 100% vegetabilske. Gir mykt skum som ikke tørker ut huden. Inneholder kun naturlig farge og duft, noe som gjør at den passer til alle hudtyper.

Serien kommer i 5 herlige dufter: Ingefær & Lime, Rose, Lavendel, Melk og Salvie.

I nettbutikken finner du nå en del varer fra denne serien. www.velkommen.org Min favoritt er MILK, som har en svak og behagelig duft. Anbefales!


1 kommentar:

 1. Hei.
  Fin blogg :)

  Jeg bor i Bergen sentrum og skulle gjerne hatt et par slike produkter i vertinnegave til i morgen.. vet du om noen som selger disse i sentrum?

  På forhånd takk..
  Lise

  SvarSlett