lørdag 21. august 2010

Min dag med Green Gate

Er det ikke rart hvordan vi (damer) kan være... som at jeg liker den nye "sukkerstrøeren" fra Green Gate så godt, at i ren "selvsagt TRENGER jeg denne" stil, ender opp med å bake kake og muffins til hele familien, BARE for å vise min mann hvor dumt spørsmålet hans var...?(Eller er det bare meg?)


Uansett. Vi har nå nybakt duft i hele huset. Jeg er fornøyd, og det er min mann også. Så fornøyd at jeg lurer på hvem av oss som lurer hvem. Kanskje han kjenner meg så godt nå, at han fremprovoserer ferske bakevarer...?Som hevn har jeg storhandlet Green Gate i dag. Og brukt alt! Først brukte jeg muffinsformene, og så sukkerstrøeren på kaken min. (Jeg hadde melis i den) Og så måtte jeg vaske opp med min nye "zalo". (Jeg fyller faktisk zalo på flasken etter at den er tom... gjorde iallefall det et par ganger med den jeg hadde sist. Frem til min mann ved et "uhell" kasten den.) Jeg prøvde å bruke et nytt kjøkkenhåndkle også, men innså raskt at det måtte i vaskemaskinen før det var klart til bruk. Jada, jeg vet det - men jeg var liksom "på gli" med alt dette nye.Etter å ha sett hele familien kose seg med maten og barne-tv, har jeg avsluttet med min nye håndsåpe og håndkrem!En lang reklame for Green Gate dette, men jeg er ærlig og oppriktig forelsket i dette merket. Har vært det i over 10 år, og vil være det i minst 10 år til. Så da har jeg ingen skrupler med å hylle dem i dag :o)

Ønsker dere alle en fin lørdagskveld. Jeg skal krype ned i sofaen, spise mer muffins og se "Dum & Dummere" på tv.

2 kommentarer:

 1. Hei Astri! Takk, det var hyggelig å høre:) Jeg har hatt den en stund nå, snart på tide å lage en ny høstheader:)

  Jeg har blogget om denne lekre sukkerstrøeren og lurt på hvor jeg kunne få tak i den på nett:) Så fikk jeg tips om at du hadde den! *LYKKE*
  Bestilling kommer snart, håper du har flere igjen;)

  SvarSlett
 2. Så mye fint! Skjønner deg godt jeg :)
  Og du skriver veldig bra også :)

  Klem

  SvarSlett