mandag 10. mai 2010

Hvor er vi nå? Del 1


Vi flytter litt på oss i vår, og du finner oss nå på to ulike steder. Den ene er der hvor vi alltid har vært; på Fjord'n Senter i Eikelandsosen. Men her er vi bare med noen hyller i forbindelse med kafeen. Vi må ha større lokale, og har flyttet ut av senteret i påvente av utbygging.
Her finner du i sommer et lite utvalg fra Green Gate, noen skilt og værstasjoner, lys og servietter, kort, kaffi og te i løsvekt pluss litt til.


Ønsker du å se mer?
Da tar du turen til Boga, ca. 20 min fra Eikelandsosen. Selve butikken er flyttet til 2. etg. på nærbutikken på Boga, som ligger helt nede ved sjøen. Vi åpner fredag 14. mai kl. 11. Vi spanderer kaffi og kake på alle som stikker innom denne dagen :o)
Siden vi er midt i flyttingen, legger jeg kun ut bilder fra utsiden i dag. (Obs! Bildene er tatt i regnvær... på sommersdagen er det veldig koslig der nede i sjøkanten!) Plasseringen av butikken er kjempefin for alle som kommer med båt. Fra Fusa Campning tar det f.eks. kun 10 min. med båt.
Noe som er nytt for oss i år, er at fra og med pinse - og ut hele sommeren - er det søndagsåpent fra kl. 13-17! Så nå kan en dra på sightseeing i Fusa... Legg søndagsturen innom oss, og kjøp en is i sommervarmen som du kan nyte på kaikanten :o)Her nede er butikken. Bildet er tatt oppe i veikrysset, hvor en tar av til butikken.
Kommer du med båt, er dette hva du ser på butikkveggen...

VIKTIG: Søker du etter kart på gulesider søk etter "Bogavik Samyrkjelag" (ikke Velkommen).

2 kommentarer:

 1. Dette blir jo spennende!!
  Var redd du skulle slutte med butikken.....
  lykke til og kanskje det blir en tur til Boga!!

  SvarSlett
 2. Så spennende. Lykke til.
  Ha en flott dag videre.
  :) Susanne

  SvarSlett