mandag 28. desember 2009

Julestress & julemoro


Tiden går så fort, og dessverre har dette gått utover blogging (og søvn). Å drive gavebutikk i desember er veldig moro, og veldig travelt. Legg til en nettbutikk og to små barn... så må det jo gå ut over noe.


Bilde av en meget trøtt & sliten Astri på lillejulaften...

Takk til alle dere som legger igjen kommentarer. Jeg klikker meg inn på sidene deres i de sene nattetimer, men jeg har ikke lagt igjen noe kommentarer. MEN - jeg kommer igjen i januar! Da skal jeg bruke god tid, og kose meg mens jeg leser og kikker at alle de flotte bildene som dere legger ut. Og da skal jeg også legge igjen en koslig kommentar til dere alle... :o)

Jeg tviler på om jeg blir så aktiv på bloggen før etter nyttårshelgen. Så jeg benytter anledningen nå til å ønske dere alle et riktig GODT NYTT ÅR!

Snakkes i 2010!

PS! 
Velkommen (nettbutikken) starter salget nå, og Velkommen (butikken i Eikelandsosen) starter salget mandag 4. januar. Husk at utvalget er mye større i butikken...

2 kommentarer:

  1. Godt nytt år til deg også!
    Romjulsklem fra Maja

    SvarSlett
  2. Godt nytt år, Astri! Med kjøpestopp i 2010 blir jeg nok ingen god kunde, men jeg koser meg nå her i bloggen din likevel. ;-)

    SvarSlett