torsdag 12. november 2009

En himmel full av stjernerJeg har pyntet butikken til helgen. Denne uken kom det nye varer fra Bloomingville, og jeg har laget min egen "himmel full av stjerner" i det ene butikkvinduet. Vi har de 6 stjernene til venstre i bildet, og det ble kjempefint - om jeg skal få skryte litt selv. 

lørdag er det Julemarked på Fjord'n Senter med 35 stands i tillegg til alle butikkene som nå er "julepyntet". Selv er jeg i god julestemning, etter at vi fikk opp juletreet på mandag. I tillegg sitter det julemus i alle størrelser rundt meg. Så det, kombinert med levende lys og herlig duft av eple og kanel, gjør at vi koser oss litt ekstra på jobb for tiden :o)

(Det er ikke akkurat negativt at kaféen ved siden av oss baker julebakst - og vi får alle småkakene som er "litt mørke". Varme småkaker som dufter herlig... sukk. Heldigvis begynner de å bli flinkere til å passe på ovnen, slik at smaksprøvene til oss ikke lenger er så mange!)

Om du vil besøke oss på lørdag, så er åpningstidene kl. 10-15. 

Velkommen!

Med varene kom også en ny favoritt - denne engelen. Måtte bare ta den med...

1 kommentar:

  1. Å, så fine stjerner!
    Me har visst fått heilårs-stjerner, etter at sambuaren limte opp små gullstjerner i tre på vinduene i stova og kjøkkenet. Dei går ikkje vekk om det smalt. Men desse er jo mykje meir praktiske. Og fine...
    Engelen er jo og aldeles nydeleg :-)

    SvarSlett