mandag 4. april 2011

Lekehus


Jeg ønsker å bygge et lekehus i sommer. Jeg vet akkurat hvor jeg skal ha det, men hvordan det skal se ut er jeg litt usikker på.


Det må passe både til jente & gutt, noe som ikke er like lett. Det virker som om slike lekehus er laget med tanke på jenter, og ikke gutter. Kanskje guttene heller skal ha trehytter?!?


Vårt skal passe til begge kjønn, så dette kan bli en utfordring. Alt jeg vet, er at jeg har lyst til å gjøre noe spesielt :o) Noe fint & flott, men ikke for dyrt... Så jeg henter kanskje inspirasjon på feil plasser? Alle de 15 lekehusene her er funnet på amerikanske nettsider...

3 kommentarer:

 1. Var kjempeflotte mange av de du har funnet da !
  Her er det også planene å få opp et nytt lekehus til jentene innen sommeren. Det forrige vi hadde ble solgt med huset - så ungene må jo få et nytt !
  Forrige lekehuset tegnet og bygde vi selv (til guttene faktisk) og hadde tilogmed skikkelig teglstein på taket - men det var nok litt i minste laget.
  Denne gangen tror vi at vi går for et ferdig byggesett og "pimper" det litt opp til den stilen vi (jentene og jeg !) liker ! ;)
  Tor de har slike byggesett med lekehus feks på Obs bygg , og da er alt av vinduer dører takpapp og singel med i settet.

  SvarSlett
 2. Men det aller finaste lekehuset har jo faktisk onel ola bygd! Lille Skansen!

  SvarSlett