fredag 9. oktober 2009

Det er så typisk!I går kveld, hadde jeg satt meg godt til rette, inntyllet i teppe, snop i fanget og dvden "En shopoholikers bekjennelser". Jeg smiler og ler (selv om den faktisk ikke var god...), og hva skjer? Ca. 10 min igjen av filmen begynner bildet å hakke, før det låser seg helt! Og ikke tal om at vi (jeg ropte i nød på min mann etter en stund), klarte å fikse det. Satte vi andre filmer i dvden så spilte de som bare det. Åh, det er så himla irriterende når sånt skjer! God eller dårlig film - jeg vil se slutten!!!

Så jeg tar den med hjem til mamma i kveld, og prøver der. Det KAN jo hende at vi får det til... Jada, ønsketenkning og fornektelse. Uansett skal jeg legge ved en liten lapp til Lovefilm - kanskje de kan sende meg en annen? (Nytter ikke å ha lest boken, når filmen er "helt" annerledes i handlingen). 

Åh, det er så typisk...

2 kommentarer:

  1. Åh, så kjipt! Men siden den spiller andre dvder, har du sjekket at det ikke er fingermerker el. bak på dvden? Over sporene altså? Prøv å pust og gni forsiktig med en pusseklut! Kan funke, hatt samme problemet engang selv!

    SvarSlett
  2. uups den har jeg også lånt av lovefilm håper ikke det er her den har fått hakker..hehe

    Stilig brannstastjon over her forresten!!

    Å neste gang vi reiser forbi skal jeg komme innom butikken:)

    SvarSlett