torsdag 30. juni 2011

Det fine med regn, er regnbuen...

Her er litt inspirasjon! Mens det regner ute, synger jeg på sanger som "What's the color of love?", "True colors" og "La regnet øse ned"... Og så tenker jeg på vitsen om Bergen: Vet du hvorfor det regner så mye i Bergen? Fordi Gud elsker den byen så mye, at han vasker den HVER dag! :o)










RICE varer er på vei...


Flotte, fargerike varer er på vei fra RICE til Velkommen :o) Jeg legger varene ut på nettbutikken iløpet av dagen... Enjoy!



fredag 24. juni 2011

Jakke med perleknapper


Nå har vi kun 5 stk igjen av denne vakre ulljakken med perleknapper fra Q by Kjederqvist. (Str.XS-XL) Du finner den på butikken/nettbutikken :o)


Og så har vi kun 1 stk igjen av denne flotte selskapsvesken fra Lisbeth Dahl - som passer perfekt til jakken fra Q by Kjederqvist!

torsdag 23. juni 2011

Gravid


Alltid stor stas når Velkommen nevnes i magasiner... (det skjer ikke så ofte). Dette bildet har jeg tatt av magasinet Gravid - som er i salg nå :o)

Vi har også inne den STORE kaninen!

onsdag 22. juni 2011

Ingenting å ha på deg? SALG hos Velkommen


Nå har salget startet hos Velkommen, og vi har sommersalg på en mengde klær fra Tina Wodstrup, Kristine Vikse og MeMini :o) Sjekk nettbutikken vår - her kan du gjøre et kupp! www.velkommen.org

P.S! Vi har også salg på kloggene til a.nordin...

KAKE!


Mine kjære foreldre og søsken har vært i bryllup i helgen. De var i England, og andre lands tradisjoner er alltid spennende. Etter kirken, var det selskap i hagen. Det som imidlertid gjorde mest inntrykk på meg, var borddekkningen og kaken.


De dekket bordene med forskjellige, antikke porselen - slik at alle på bordet fikk sitt eget sett :o)

Og så denne kaken! De sa at den ikke var så god som den så ut (hva er det med norske kaker, som gjør dem så mye bedre enn alle andre?) Så når jeg kopierer denne kaken, skal jeg bruke norsk oppskrift. Pynt & fyll var av jordbær og bringebær. Var den ikke flott?

torsdag 16. juni 2011

Beklager

Beklager at det er så lite aktivitet på bloggen og facebook siden vår for tiden. Vi har hatt en fantastisk uke på nettbutikken, og jobber fra tidlig morgen til sent på kveld med å pakke varer... Jeg lover å komme sterkerer tilbake etter helgen! :o)

tirsdag 14. juni 2011

Sommerstemning med Green Gate

Passer ikke dette fint til jordbær & fløte?



Nye varer fra Green Gate er kommet til butikken + lagt ut på nettbutikken www.velkommen.org

mandag 13. juni 2011

Bilder fra Moster...


Jeg tenkte at jeg skulle vise litt bilder fra Moster. Tanken var å ta litt bilder av det som skjedde rundt oss, men det var for travelt til å vandre rundt med kamera!


Vår stand minnet litt om en "krambod", med en salig blanding av varer :o) Været var strålende sol, folk var blide - og jeg hadde det kjempe artig i 3 dager til ende. Takk til alle som var innom salgsboden min denne helgen...


...og takk til dere som handlet hos min datter! Andrea på 7 år, hadde med seg en koffert med ting som hun hadde laget selv. Og hun var ikke lite stolt, da en dame betalte kr. 20,- for noe som kostet kr. 10,-, "fordi det var så veldig fint". Takk til deg, du gjorde dagen helt spesiell for min datter :o)


Dette bildet heter "Velkommen med datterselskap"... ;o)

fredag 10. juni 2011

Velkommen til Bømlo!


Velkommen er fortsatt på Mosterfestivalen på Bømlo, og jeg ønsker alle velkommen til denne perlen av en øy!

Dere finner oss her fra kl. 11-19.30 i dag. Vi har med mange flotte varer... i tillegg er det andre utstillere her, bl.a. min koselige "nabo" på festivalen Kakerforalle.no

Ha en fin lørdag - og velkommen hit i dag. Anbefaler barnefamilier til å se barneteateret "Vesle Torolv". Sjekk mostraspelet.no

torsdag 9. juni 2011

Jeg er på BØMLO, og butikken er STENGT



Minner om at jeg drar ned til Bømlo på Mosterfestival i forbindelse med Mostraspelet. Markedet som jeg er med på åpner kl. 15.30 i dag... VELKOMMEN innom vår stand!

Ønsker alle en fin pinse :o)

onsdag 8. juni 2011

Har du lyst til å få 20% på PIP HOME?


Sjekk bloggen til Tips & Inspirasjon til Hjemmet for å få 20% rabatt på alle PIP HOME sine varer!

OBS! Tilbudet gjelder til og med 12. juni... og det er viktig at du leser bloggen ovenfor først, for å vite hvordan du får rabatten!!!


Nå holder jeg på å lage "uteområde" for butikken, med bl.a. nyhetene fra i går. Lilla hylle på veggen, lilla spann og lilla hortensia m.m. Blir så fint, at spørsmålet er ikke lenger OM jeg skal ha lilla spann med hjem i dag, men hvor MANGE!?!

Nytt i nettbutikken i dag, er klær fra Q by Kjederqvist... Du finner det HER

tirsdag 7. juni 2011

Nye varer fra Bloomingville

Litt av hva som er kommet inn i dag...



(voksduk)

(oppheng til vannslange)







Du finner alt dette + mye mer her: www.velkommen.org

mandag 6. juni 2011

Panikk for streik?


Blir det streik i morgen kl. 08.00?

VG: "Bankenes betalingskort vil ikke kunne benyttes i Norge, verken i minibank eller betalingsterminaler... Det vil heller ikke være mulig å handle i nettbutikker der nettstedet er hjemmehørende i Norge."

Jeg tviler sterkt på at denne streiken vil dra ut, men minner allikevel om at dere kan velge "faktura" på nettbutikken som alternativ til kortbetaling. Og fordelen med å bu på landet "der alle kjenner alle", er at dersom du ønsker å handle/må ha en gave - så skriver vi det bare opp ;o)

lørdag 4. juni 2011

Bilder fra Sommarmarked i dag


Litt bilder fra vår dag i Eikelandsosen... Alltid begrenset hva en kan ta med, men kundene virket fornøyde. Det er iallefall jeg, som hadde langt mindre varer med hjem, enn bort dit i dag :o) Her har vi nett pakket opp, og venter på at marknaden skal åpne.


Mange hyggelige mennesker var innom; flere som kun kjente oss via nettbutikken - så det var litt artig. Tusen takk for alle positive kommentarer. Det varmer og betyr mer enn dere aner!


Neste gang vi er på "flyttefot" er allerede til neste helg. Da er butikken stengt, for jeg drar ned til MOSTER på BØMLO. Velkommen til... (som Bømlo-jente må jeg få legge til)... en av verdens vakreste øyer!