tirsdag 31. mai 2011

Nyhet! PIP Home sengtøy m.m.


Nå finner du desse lekre nyhetene hos VELKOMMEN! Klikk deg inn og se flere produkter på nettbutikken vår HER!




søndag 29. mai 2011

TILBUD til søndag = siste frist i dag!

Husk at nettbutikken har mange gode tilbud frem til og med søndag!
www.velkommen.org

lørdag 28. mai 2011

TILBUD til søndag...

Husk at nettbutikken har mange gode tilbud frem til og med søndag!
www.velkommen.org

fredag 27. mai 2011

TILBUD til søndag...

Husk at nettbutikken har mange gode tilbud frem til og med søndag!
www.velkommen.org

Kommer snart...

En av mine favorittmerker er DURANCE, og i neste uke får vi inn en ny serie fra denne leverandøren: "Sand Dollar Island" (fra Asquet & Somersets). Denne serien minner om sommer, med sin svake og rene duft. Jeg vet iallefall at jeg skal sikre meg en duft dispenser til badet vårt! Og så skal jeg jobbe meg igjennom serien... Tenker jeg starter med kroppsskrubben, for nå må vel snart solen og sommeren komme?!? :o)


SAND DOLLAR ISLAND
Velgjørende og pleiende velvære produkter for kropp og sjel, med fantastisk duft av sjøbris. Serien er det nye tilskuddet til Asquet & Somersets produkt linje.

Serien inneholder:
Dusjgele, Bodylotion, Badeskum, Badesalt, Kropps skrubb,
Body Splash, Såpe, Romspray og Duft dispensert til rommet.

torsdag 26. mai 2011

Tilbud t.o.m. søndag!


Vi har tilbud på MeMini barneklær til og med søndag. Her kan du gjøre et kupp på noen av vårens nyheter!
Klikk HER som kommer du til nettbutikken vår!

Tilbud til alle som ikke kunne komme på tirsdag!


Nettbutikken har nå flere av tilbudene som butikken på Holmefjord hadde tirsdag 24. mai. ("SIRKUS")
Du finner tilbud på bl.a. Green Gate, Durance, barneklær og dameklær... Sjekk nettbutikken vår: VELKOMMEN.ORG

tirsdag 24. mai 2011

Ekstra åpent i kveld med GODE TILBUD!!!

Da er vi gang! Den ene Sirkus Arnardo lastebilen etter den andre passerer butikken vår :o) Syns litt synd på dem som skal få opp et stort telt i dette regnværet... Inne på butikken er det lunt og godt, og de første tilbudene begynner å komme på plass.

Vi har åpent i dag kl. 16.30-21.00, med tilbud på alt fra Green Gate, PIP Home, Durance og vårens nyheter innen klær! Tilbudene gjelder KUN i butikken i kveld, men vi vil lage en "mini-versjon" på nettbutikken i morgen for dere som ikke har mulighet til å komme hit ♥


Minner om at varer som fra før av er FORHÅNDSBESTILT, men ikke hentet enda - vil ha ord. pris.

Velkommen til Holmefjord i kveld! Vi spanderer deilig kaffe fra Crema... Husk at vi også selger brus, juice og Diplom is :o)

I dag vil vi også ha hjemmelaget muffins! Bare de er verdt turen alene...




Nå er klokken 13, og det har sluttet å regne! Kanskje kommer solen frem? Se der ja :o)

mandag 23. mai 2011

Populære bokser


De nye boksene som vi fikk sist uke har tydligvis falt i smak :o) Vi er allerede utsolgt for den minste størrelsen, men vi har fortsatt igjen 2 av hver i medium og stor. Boksene har hanker på hver side, og kan f.eks. brukes til å ha vaskepulver, lys - eller kanskje hund/kattemat i...

Hortensia - i butikken nå


Nå finner du flotte hortensia i nettbutikken vår! www.velkommen.org Se utvalget vårt under "Nyheter" :o) En ide å samle noen sammen i en korg, slik som bildet?

(Blomstrene er uekte, men det ser du ikke før du er helt nærme dem/tar på dem!)

søndag 22. mai 2011

Sett av TIRSDAG ettermiddag/kveld!


Vi ønsker alle hjertlig VELKOMMEN til butikken vår på Holmefjord TIRSDAG 24. MAI. Sirkus Arnardo kommer hit, og vi vil benytte anledningen til å vise frem vårt "nye" butikklokale! Vi holder ekstra åpent denne dagen, med KNALLGODE TILBUD både på interiør & klær. Sirkuset starter kl. 18, og vi har åpent kl. 16.30-21.00. Velkommen innom! ♥ Astri

fredag 20. mai 2011

Blomster i nettbutikken!

Nyhet! Nå selger vi blomster i nettbutikken også. Velkommen har alltid hatt blomster i butikken, men nå selger vi dem også på nettet :o)


Min favoritt er hortensia i plomme... og lys lilla... og blå... og hvit... De er så vakre alle sammen! Og de SER ekte ut! Hadde en kunde som sa at jeg måtte huske å vanne de vakre blomstrene mine som sto utenfor butikken ;o)


Du finner dem på nettbutikken under "Nyheter".




torsdag 19. mai 2011

Nye varer!


Nye varer kom nett inn døren, og jeg legger dem ut på nettbutikken så fort jeg kan! Noe er allerede lagt ut - slik som putene her...

onsdag 18. mai 2011

Vi har lagt ut et par ekstra kjoler på nettet!


Vi har lagt ut "siste rest" av kjolene fra Tina Wodstrup! Vær rask, for det er få igjen... Vi har lagt ut både rosa & creme farget. Du finner dem HER!

Nye varer: ♥ Sommer romantikk ♥


I dag kom det en STOR mengde nye varer! Det er så gøy å pakke opp, spesielt når den ene varen er finere enn den andre :o) Det første jeg pakket opp var dufteposer som lukter roser - noe som passet veldig bra til disse varene! Det var den romatiske stilen som preget butikken i dag, med roser i alle varianter. Her er bare noen av de varene som kom i dag:








Du finner dem på www.velkommen.org under "Nyheter".

Noe av det som ble med meg hjem i dag var...



Er de ikke vakre? Med nye puter i sofaen fikk stuen et sommerpreg på et øyeblikk :o)

Jakke med perleknapper


Endelig er den her! Den vakre ulljakken med perleknapper fra merket "Q by Kjederqvist". Vi fikk den inn i både gammelrosa/pudderrosa og krem - men nå er det kun 2 str igjen i krem, så her går det unna! :o)

Du finner jakkene både i butikken på Holmefjord og i nettbutikken www.velkommen.org

(Ja, dette er den samme jakken som bl.a. Landstil har hatt inne... :o)

søndag 15. mai 2011

torsdag 12. mai 2011

Green Gate kan bestilles nå


I neste uke kommer det endelig påfyll av det vakre - og svært populære - serviset til Green Gate!

På nettbutikken under "Varer som kommer" har jeg lagt ut antall på de varene som kommer nå (alt untatt den store blå muggen + en brødduk, begge kommer i juni en gang). Klikk HER så kommer du rett inn på nettbutikken.


Det er rift om dette serviset, så her kan det være lurt å legge inn en bestilling allerede nå - så sender vi varene så snart de kommer inn. (Bestiller du flere ting sammen med dette serviset, vil de varene holdes igjen, slik at alt sendes samlet.)

onsdag 11. mai 2011

17. mai tilbud


Du finner tilbudet på nettbutikken VELKOMMEN!

tirsdag 10. mai 2011

Sommerstemning med MeMini


Andrea i kjole & bukse fra MeMini... begge deler fra Velkommen.



A. Nordin klogger


Kloggene finner du i butikken på Holmefjord & på nettbutikken www.velkommen.org

"Home Alone" huset er til salgs


I 1990 kom John Hughes sin film "Hjemme Alene" og gjorde både Macaulay Culkin og dette vakre rød mursteinhuset berømt. Huset er fortsatt et av de mest populære og elskede filmhusene i historien. Og heldigvis for noen - er det nå til salgs. Paret som hele tiden har eid huset, legger det nå ut til $2.4 millioner. (ca. 14,5 mill. norske kroner)

Da jeg oppdaget dette, var jeg spent på å se innsiden av huset I DAG, siden jeg fortsatt kan se alle rommene i filmen for meg. (Tanken var en gang å bygge en kopi av dette huset, men som "voksen" innså jeg at det skulle bli vanskelig...)

Her ser dere hallen slik den var i filmen for over 20 år siden (!) og slik den er i dag:



Min første tanke var "Å, nei". Huset hadde en slik varme i filmen, og selv om dette er mer moderne - og mer min stil - liker jeg ikke at de varme fargen er byttet ut med kalde...

Det var kun noen scener som ble filmet inne i selve huset. De bygget en tro kopi i en stor gymsal, slik at det både ble lettere for dem å filme, og for at de skulle slippe å f.eks. brenne ned huset i slutten på filmen med alle sine elleville påfunn. Uhell kan jo skje...

Her ser du kontoret i filmen, og så i virkeligheten. Legg merke til at det fortsatt står et piano på samme plass fortsatt...



Det er ganske stor forskjell på huset som jeg husker & elsker fra filmen, og huset slik det er i dag. Alt det grønne, røde og alle de tapetene med mønster er borte. Det nye grå demper inntrykket og gir det et elegant og rolig inntrykk. Huset er mer "kaldt" nå, og det er ikke bare fordi den koselige "julestemningen" er borte.


Tross store forskjeller allerede, er det kjøkkenet som er mest forandret. I filmen hadde det grønne filser som benkeplater, mørk innredning og igjen tapet med mønster...


Selv om stilen og moten har forandret seg iløpet av alle disse årene, er det noe varmt og tiltalende ved det fortsatt. Hver eneste gang jeg ser filmen tenker jeg "For et fantastisk hus!"


Etter å ha blitt oppdatert og modernisert, er kjøkkenet ikke til å kjenne igjen. Og det gir en HELT annen følelse enn kjøkkenet i filmen... (selv om det er fint, blir det en nedtur å se det nå).


Kanskje jeg er skuffet, for det var en av mine favoritt rom? Jeg elsket trappen som kom ned på kjøkkenet. Og jeg elsket skittentøy-luken! Luken har jeg fått i huset mitt, men en ekstra trapp måtte jeg se langt etter... Og det må en i det "nye" huset også. Trappen er tatt vekk etter at de pusset opp for noen år siden!


Her er spisebordet på kjøkkenet i dag:


Huset har 3 etasjer og 5 soverom. Min favoritt var foreldresoverommet, med peis & eget bad...


Denne filmen er inspirasjonen min til at vi kun har (mørke)rødt sengtøy i desember!


Det ser ut som om sengen er flyttet til en annen vegg, så jeg vet ikke om peisen er der fortsatt. Men det håper jeg!

Her ser du noen av de forskjellinge tapetene i huset:

Spiserommet er fortsatt tradisjonelt, men mye lysere. Det gir et helt annet inntrykk. Veggene er håndmalt av Sydney Barton.


Eiendomsmegleren sier at huset koster $2.4 mill. ikke bare på grunn av filmen, men også på grunn av at huset er et "mesterverk"... Huseierene sier at de vil ha noe mindre, nå som datteren (som ble venn med Macaulay Culkin under filmingen) er flyttet ut. Hm. 14-15 millioner. Jeg hadde nok vært mer ivrig om huset fortsatt hadde igjen noe av "sjelen sin" fra filmen. For oss som elsker dette huset, er det nesten en nedtur å se det igjen. Nei, skulle jeg noen gang ha så mye penger, får jeg bygge mitt eget hus MED trapp på kjøkkenet!