fredag 25. februar 2011

En - to - te...


Fikk Bolig Drøm nr. 3 i posten i går, og måtte låne den søte overskriften hos dem... Velkommen får inn en ny (& kjær) te i neste uke: PUKKA.


Vi starter med 12 ulike sorter, så her blir det noe til enhver :o) En god te passer både til frokost, lunsj og kveldskos - så kanskje du trenger flere? Du finner alle sortene på nettbutikken www.velkommen.org Om du ikke finner nett den DU vil ha, kan du sende oss en mail. Vi bestiller gjerne inn den teen du måtte ønske, men ikke finner.

Ønsker alle en fin fredagskveld!


torsdag 24. februar 2011

PIP tapet


Nå kan du kjøpe den vakre PIP tapeten hos Velkommen! Stikk innom og se det flotte utvalget!




onsdag 23. februar 2011

Her vil jeg bygge, her vil jeg bo...


Jeg er svak for fargen turkis, spesielt satt sammen med hvitt. Det er noe rent og rolig over det, og jeg syns det er så vakkert og avslappende... Min drøm er å en dag å eie min egen hytte ved sjøen, og mens jeg venter, drømmer jeg meg bort med slike bilder som dette. (Bilder og tekst er lånt fra Coastal Living)

St. Barts Island Cottage



About the House
Style: A quintessential French island cottage, complete with a steeply pitched roofline, plank siding, louvered windows, and bold turquoise shutters




Space: 2,269 square feet of interior space with four bedrooms, four and a half baths, a game room/study/sleeping loft, and 692 square feet of outdoor space



Setting: A mountaintop high above the Bay of St. Jean, the second-largest town on St. Barts in the French West Indies



View: The entire Bay of St. Jean, complete with white-sand beaches and the luxurious Eden Rock Hotel below.

fredag 18. februar 2011

Rett Hjem


Vår annonse i bladet RETT HJEM som kommer ut nå :o)


Velkommen inn til Fusa og vår interiørbutikk! Vi har et stort utvalg bl.a. innen Green Gate og Pip Home. Vi har også en sofakrok, god kaffi & kald brus til alle som stikker innom :o)


ÅPNINGSTIDER i helgen: Fredag 10.30-16.30 + Lørdag 10-15

(Har du en utålmodig mann? Vi selger VG... ;o)

onsdag 16. februar 2011

Nesten utsolgt



Vi er nå nesten utsolgt for Green Gate sine søte, gule mugger... Men nye er på vei inn igjen, og de kommer i god tid før påske.

Er all PR god PR?

Velkommen ble tilfeldig nevnt i et blogginnlegg hos Emmeline som har skapt en diskusjon rundt prising av varer. Innlegget er nå slettet, noe som har ført til en del kommentarer på hennes neste innlegg.

Jeg var ikke klar over dette, før etter at det hadde "tatt av". Og jeg bestemte meg med en gang, for at dette skal jeg ikke kommentere.



Men etterhvert som jeg satte meg inn i saken, tenkte jeg at "Uff, her må jeg ta de andre butikkene i forsvar. Vi har jo ikke så høye husleier eller så mange på jobb hver dag... i så mange timer som dem." Men så skiftet min sympati etterhvert som jeg leste videre. Jeg ble så provosert da andre ansatte i interiørbutikker (hadde det vært en kunde, hadde jeg ikke brydd meg), indirekte påstod at jeg "leker" butikk. HA! Hadde det vært så vel... Nei, denne jenta kjemper som alle andre interiørbutikker hver eneste dag.

Å drive butikk er som alle vet hardt arbeid. Interiørbransjen får stadig nye konkurrenter i form av nye butikker og nettbutikker. Hvordan klarer man seg da? Om ikke mann kan ha det beste vareutvalget, så kan mann ha de beste prisene. Om en ikke kan få den beste beliggenheten, så satser en på den beste kundebehandlingen. Klarer du alle, er du både heldig og flink.
Ingenting av det Velkommen har fått til, har vært lett. Veien hit har vært tøff, både økonomisk og med tanke på familielivet mitt.
Selv om mitt firma runder 5 år i 2011, jobber jeg fortsatt opp mot 10 timer hver dag - og slett ikke alle er betalte timer. Så derfor blir jeg litt satt ut når fremmede folk sier at jeg ikke er oppdatert på mine egne leverandører, og at det er derfor jeg har lave priser. Hva tull er det for noe? Følger ikke Rema 1000 med i timen, fordi Meny er dyrere? Hvor er logikken i det?

Jeg syns at det er helt greit at Emmeline tar opp dette med prisforskjeller. At Velkommen kom positivt ut er jo bare gøy. Hun er ikke den eneste bloggeren som har gjort dette. Velkommen har tidligere fått pes på en annen blogg, for Green Gate pleddet vårt var "så himla dyrt" i forhold til en annen butikk. Sånn er det bare. En kan ikke vinne hver gang. En må innse at konkurranse faktisk er noe postitivt! Det er skummelt, men bra. For det fører til at vi må lage en bedre butikk, noe som fører til at kundene våre blir mer fornøyd. Hvem taper da? Vi som har fått en enda bedre butikk, eller kunden som har fått et bedre tilbud?

En kan ikke drive butikk, dersom en bryr seg om hva andre folk syns og mener. Det er ALLTID noen som slenger ut en negativ kommentar, eller som mer eller mindre bevisst prøver å ødelegge noe for en. Stort sett hever jeg meg over det, men jeg er et menneske, og må få reagere inni mellom jeg også. Og jeg kan si med en gang, at Velkommen hadde ikke klart seg i 5 år, dersom vi bevisst lå under veil. priser på alle varene våre... Hele denne diskusjonen startet med et krus til 85 kroner. Og den gikk dessverre fra å være en bitte liten sak, til noe svært personlig for enkelte.

Jeg er stolt over at vi som en liten butikk på "landet" kan komme positivt ut av en svært uhøytidlig pris sammenligning på en blogg. At andre prøver å ta dette fra oss, skader vel dem mer enn oss. Men jeg må innrømme at jeg ikke klarte å holde meg, og la selv inn et innlegg på Emmeline sin blogg i ettermiddag. Jeg finner meg ikke i at folk skriver hva de vil om meg og butikken min - vel å merke når det ikke er sant!

Jaja. Sånn går no dagene...

tirsdag 15. februar 2011

Varer som kommer

Våren kommer sakte, men sikkert... og det gjør også vårens nyheter til butikken! Her er en smakebit på noe av det som kommer innen kort tid.






De romantiske gardinene & dukene er utrolig vakre! Vi har dem allerede i butikken i krem og rosa...

Besøk nettbutikken vår her: VELKOMMEN

mandag 14. februar 2011

♥ Alle gode ting er 15 ♥


Håper at alle har hatt en fin dag i dag

I dag - for 15 år siden (!) - traff jeg min mann for første gang. Og for 14 år siden fridde min kjære på nett denne dagen, så hos oss er 14. februar veldig spesiell. Med to små er det ikke så lett å gjøre så mye ut av denne dagen nå, men med en god middag, litt mimring, roser og hjertesjokolade er dagen perfekt allikevel.

I år fikk min mann et sinkhjerte med "I love you", og så får jeg heller slå til med en romantisk Roma tur til neste år. Da er det 15 år siden vi giftet oss! (Hjelp, så fort tiden går!!!)

Om jeg angrer? Nei, jeg har alltid ment at han var for god for meg... tjihi.

Gratulerer med dagen, min kjære A.




Ønsker alle en fin & romantisk kveld

mandag 7. februar 2011

Nyhet! Hagestoler


Nyhet! Fantastisk hagestol til hyggelige timer i hagen. Kan klappes sammen. OBS! Denne stolen kan forhåndsbestilles, da vi kun får inn 4 stk. i første omgang. Levering vil bli i uke 9/10 (begynnelsen av mars 2011). Kr. 1500,- pr. stk. Ekstra porto/frakt tilkommer. Send oss en mail for mer informasjon: post@velkommen.org

søndag 6. februar 2011

Kul mamma?


Trenger du en morsdagsgave til en kul mamma? Hva med dette kruset? Se også nettbutikken for andre gaveidéer :o)
Morsdag er på søndag, så alt vi sender innen onsdag kl. 16.30 skal rekke å komme frem i tide!