torsdag 28. oktober 2010

♥ VI ÅPNER NY BUTIKK ♥



Fredag 12. november åpner Velkommen sin nye butikk på Holmefjord. Med over 100m2, er vårt utvalg større og betre enn noen gang før!

Vi gleder oss enormt til å vise frem butikken, som har både våre gode, “gamle” merker som Green Gate og Bloomingville + nye og spennende leverandører innen interiør og klær! I tillegg er julen kommet til oss, med vakre kranser og søte engler...

Vi kan også friste med en liten kaffikrok, hvor store og små kan sette seg ned med kaffi og kake, samt en galleriutstilling av kunstneren Janne Robberstad.

Vår nye butikk ligger i de tidligere lokalene til nærbutikken på Holmefjord, og har gode parkeringsmuligheter. Du finner oss 700 m fra Holmefjordkrysset - ta av fra hovudveien mellom Tysse og Eikelandsosen. Det tar ca. 5 min. fra Fjord’n Senter... Velkommen!

onsdag 20. oktober 2010

Lag din egen zink landsby


Hos Velkommen finner du nå mange flotte, ulike zinkhus. Bygg din egen landsby, eller spre dem rundt i huset... eller kanskje ute på trappen?



tirsdag 19. oktober 2010

Oliver Furniture


Vi har fått inn igjen varer fra Oliver Furniture!

Den perfekte julegave?
En søt barnebenken som kan åpnes opp og skjule spennende skatter!
Vi selger den med sittepute og 2 stk. sylinderputer til kr. 2999,-
(Ord.pris: benk kr 2500,- , sittepute kr. 498,-, sylinderpute kr. 298,- pr. stk. SPAR kr 595,-. Begrenset antall.)


OBS! Vi selger ikke varene igjennom nettbutikken. Er du intr. send oss en mail, eller ring oss på tlf 56 58 25 00. Benken bør hentes, evt. kommer det frakt i tillegg til prisen.

fredag 15. oktober 2010

Tina Wodstrup


Nå skal vi pakke ut høstens nyheter fra Tina Wodstrup i butikken. Mye lekkert, men ikke så mye i hver størrelse... Her er det førstemann til mølla! (Flere nyheter kommer snart inn fra Tina W.)
OBS! Vi har kun dette merket i butikken, og ikke på nettbutikken...


torsdag 14. oktober 2010

I morgen er det SUPER FREDAG!


I morgen er det "Super fredag" på Boga :o)

Velkommen har mange gode tilbud hele dagen, pluss at det også er KNALLTILBUD på barneull fra Janus via matbutikken i etg. under oss! (Barneull kr 99,- pr del, vanlig pris 179,-)

Velkommen har bl.a. LilleLam til -20%. LilleLam er barneull til hverdags & fest i 100% merinoull.
(Tilbudene gjelder kun fredag i butikken, og ikke på nettet.)


Ta turen ut i morgen, kl. 10-19.

Trenger du kart? Søk på gulesider.no etter Bogavik Samyrkjelag, så finner du oss.

Velkommen!

Durance - i store mengder


I dag pakker vi opp en mengde nyheter fra Durance! De legges ut på nettbutikken senere i dag :o)
Her er det mye å glede seg til!

Nå er vi tilbake...

... nettbutikken er oppe og går igjen! :o)

onsdag 13. oktober 2010

PROBLEMER MED BESTILLING? VI JOBBER MED DET!


Vi har dessverre problem med enkelte bestillinger på nettbutikken, men vi jobber med det!

Det er liv!

Det er fortsatt liv i oss! Faktisk er det så mye "liv og røre", at jeg ikke har hatt tid til å blogge på veeeldig lenge...
Nettbutikken går så det suser, og jeg vil takke alle våre fantasiske kunder! :o) Takk for at dere har anbefalt oss til andre, og for alle de positive tilbakemeldingene vi får. Vi setter enormt pris på det!!!


Etter et par dager med høstferie på vakre Bømlo, er batteriene ladet. Vi har pakket og sendt bestillinger til sent på kveld, og vi er nå tilbake i rute. Bortsett fra en tannlegetime senere i dag, ser alt lyst ut...

Jeg ligger litt etter på interiørbilder, så jeg tar en annen vri i dag:

Høstferie på Bømlo!


Bømlo består av over tusen øyer, og ligger i ut i havgapet. Det er usedvanlig vakkert der, og med strålende sol, krystall klar luft, og en sjø som er blikkstille... er det lett å finne roen.


Siden jeg kommer der i fra, og vi bodde i mine foreldres rorbu, er jeg ikke akkurat nøytral. Rorbuen har noen små gaver fra meg og en stor gave fra min søster... Er ikke bildet hennes flott? Det henger i trappen, og har et fiskegarn som ramme.





"FISK!"