søndag 19. september 2010

Viss du er vintage, er jeg glam - Del 1

Min bestevennine (hun med himmelsengen) og jeg er ganske like. Men en ting som skiller oss er stilen vi har hjemme. Best kan det vel beskrives som fransk vintage møter amerikansk glam. Uten at det skal tolkes helt bokstavlig. Her er noen bilder fra hennes vakre og koselige hjem :o)












Tusen takk for lånet av bildene, T!

tirsdag 14. september 2010

Himmelseng på 1-2-3



Helt siden jeg var liten, og nabo med bestevenninnen min - har jeg ønsket meg en himmelseng. HUN hadde nemlig det, og ikke jeg. Jeg husker at jeg satt i sengen hennes og så på all den hvite blonden, alle putene i samme stil og følte LYKKE. Med en liten lampe inne "teltet" hadde vi vår egen hytte.



Jeg syns selvsagt at HUN hadde verdens beste mamma... Vi var i Bergen på tur, for min venninne gikk til kontoll hos tannlegen pga streng. Jeg fikk være med av og til, og jeg husker at vi sprang fordi det regnet, og vi stormet inn på møbelbutikken (som nå er Bystasjonen) ved siden av jernbanestasjonen. Og DER - midt i repoet på trappen opp - var verdens fineste himmelseng utstilt. Vi falt i staver begge to, og min venninne sa: "ÅH! Mamma - kan jeg få den? Værsåsnill!" Svaret kom med en gang: "Ja". Skjeldent har vi blitt så paffe. Hæ? Fikk hun noe ved første forsøk? Måtte ikke mase en gang? Og noe så STORT og FLOTT! Der og da sto ikke verden til påske.

Og hun fikk ikke bare himmelen. Hun fikk alle puten - noen til og med to av. Jeg er veldig glad i venninnen min, og sikkert på grunn av sjokket, var jeg ikke annet enn kjempe glad sammen med henne. Det var først når vi kom hjem og himmelen opp - at jeg også ville ha. Men vi bodde ikke i Bergen, så det var ikke å "stikke innom" for oss. Dessuten sa MIN mamma nei. Det var fælt det...

Men ikke verre enn at jeg husker denne himmelsengen som noe helt fantastisk. Og jeg forbinder den med min venninne den dag i dag. Faktisk er det bare en uke eller to siden jeg sjokkert spurte; "Hva mener du?!? Ligger den på loftet? Men du har jo to jenter som kan bruke den!". Jeg tror hun ble litt overrrasket over min reaksjon, men vi mimret litt og lo det vekk. (Men jeg er fortsatt litt rystet).

Vel, jeg har lett, men ikke funnet noe som ser ut som det hun hadde. Så i mitt tapre forsøk, har jeg laget noe (som ikke engang ligner) til min datter. Bortsett fra at himmelen går over hele sengen, og at hun også har en liten lampe inni... :o)



Om jenten min ville ha dette? Jada, hun bare viste det ikke... ;o)

Slik gjorde vi:
1) Kjøpte et kosteskaft som vi sagde av, slik at det var like langt som sengen er bred. (90cm)
2) Skrudde skaftet fast i en liten treplate, som vi festet i veggen
3) I vårt kosteskaft var det et hull i den ene enden - dette brukte vi. Vi fant en krok som vi hektet skafte innpå. (Det er lurt pga tyngden, at skaftet henger fast to plasser.)
4) Jeg knyttet på 2 blondgardiner som jeg kjøpte hos Velkommen





Min datter har sengeteppe og puter fra Green Gate. Så mens min drøm gikk i hvitt, ble hennes en rosa. Men det funker dette også! Om jeg har prøvd sengen hennes? Selvsagt :o) Vi ligger der hver kveld og leser. Det er lunt og kjempe koslig ♥



Slik får du stilen du også: (Alt finner du på nettbutikken VELKOMMEN)


Romantisk gardin


Sengeteppe fra Green Gate


Puter fra Green Gate (nå på tilbud!)

mandag 13. september 2010

Og vinneren er...


Vinneren av 4 PIP Home kopper er:

Marte fra Fredrikstad

Gratulerer :o)

Følg med på nettbutikken, da det vil dukke opp gode tilbud fremover også!

søndag 12. september 2010

VINN 4 PIP KOPPER!



I dag fyller Velkommen 4 år - og vi deler ut 4 kopper via nettbutikken vår!

Besøk nettbutikken vår her: VELKOMMEN

lørdag 11. september 2010

VINN 4 PIP KOPPER!



Se gårsdagens innlegg nedenfor... :o)

fredag 10. september 2010

VINN 4 PIP KOPPER!



Besøk vår nettbutikk denne helgen!

VINN 4 PIP KOPPER!



Velkommen fyller 4 år - sjekk tilbudene våre i helgen ♥

Vi legger ut nye varer i hele dag... Høst- og julevarene strømmer inn :o)

Besøk nettbutikken vår HER

torsdag 9. september 2010

Snart bursdag...



Velkommen fyller 4 år den 12. september, og dette vil vi feire!

Sjekk nettbutikken vår i morgen :o)

Vi har pakket opp nye varer i hele dag - så det er nye å glede seg til...